Streik ved Godt brød Nydalen – ledelsen nekter tariffavtale til sine ansatte!

Fredag 15. februar gikk medlemmene i Fellesforbundet ved Godt Brød, Nydalen, ut i streik siden ledelsen nektet å inngå tariffavtale.

Spis godt, lev godt står det overalt på veggene på Godt Brød i Nydalen. De unge arbeiderne ved Godt Brød har ikke den muligheten. De kan verken spise godt eller leve godt. Flere av dem har ikke engang den allmenngjorde minstelønnssatsen. Arbeidsgiver mener minstelønnen ikke gjelder her, fordi at det ikke er et serveringssted, til tross for at de serverer, rydder ved bordene, smører mat og driver med catering. Men arbeidsgiver har valgt å ikke kalle det catering, men møtemat, dette for å prøve å slippe betale de ansatte den allmenngjorte minstelønnssatsen.

Godt Brød Nydalen er med på å undergrave den Norske arbeidslivsmodellen da de ikke ønsker å signere på en tariffavtale som blant annet vil gi de ansatte; høyre lønn, trygghet på jobb, medbestemmelse og pensjon.

I tillegg bedriver Godt Brød aktivt streikebryteri ved å gi arbeidsoppgavene til de streikende til andre.

NNN Oslo og Akershus støtter de streikende i kampen for tariffavtale fullt ut, og oppfordrer resten av fagbevegelsen å gjøre det samme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.